Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) organizează Atelierul de lucru Național cu genericul „Promovarea eco-inovării în cadrul întreprinderilor mici și mijlocii”, eveniment de încheiere al proiectului, finanțat de UNEP (Programul Națiunilor Unite pentru Mediu) în cadrul programului EU4Environment.

Evenimentul va avea loc pe data de 30 martie 2023, ora 10:00 în incinta Artcor str. 31 august 1989, nr. 137, cât și pe online accesând Zoom: https://us06web.zoom.us/j/82604372506?pwd=UHVOTXBURDZGRC85UHVqSk83WmNlZz09

În cadrul evenimentului va fi prezentată situația actuală privind promovarea eco-inovării în sectoarele prioritare ale economiei Republicii Moldova, rezultatele evaluării potențialului de eco-inovare a IMM-urilor locale și vor fi identificate posibilele implicații și perspective de integrare a eco-inovării în modele de afaceri ale întreprinderilor autohtone. În același timp, IMM-urile participante în proiect, vor împărtăși experiențele și recomandările pentru alte companii din industria lor.

Ca parte a programului EU4Environment, opt IMM-uri din Republica Moldova au fost selectate pentru evaluare, iar cinci dintre acestea au beneficiat de asistență în elaborarea unor noi strategii de dezvoltare cu accent pe integrarea eco-inovației în modelele sale de afaceri.