Direcția Educație a Comisiei Europene şi Centrul OECD pentru Dezvoltare Economică Locală invită cadrele didactice și școlile pentru a prezenta studii de caz cu privire la strategiile, practicile si realizările în promovarea antreprenoriatului în educaţie şi instruirea vocaţională.

Apelul se concentrează pe trei domenii : modul în care spiritul antreprenorial este abordat în procesul de predare și învățare; modul în care mediul școlar susţine instruirea antreprenorială; rolul parteneriatului „instituţiile de învăţămînt şi comunitatea de afaceri".

Sunt invitate să participe atît cadrele didactice individuale, cît şi instituţiile de învăţămînt. Participarea presupune un rezumat de 1-2 pagini prin e-mail cu identificarea practicilor în domeniul antreprenoriatului.

Termenul limită pentru depunere a dosarelor şi prezentarea studiului de caz este 30 aprilie 2014. Studiile de caz vor fi acceptate în următoarele limbi: engleză, franceză, germană, italiană.

OECD va selecta pînă la 20 de studii de caz. Participanţii vor primi o taxă de 500 de euro pentru a scrie un studiu de caz (15 pagini) și vor beneficia de posibilitatea de a-l prezenta la un eveniment organizat de OECD.

Mai multe informaţii găsiţi la: www.etf.europa.eu  sau prin e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.