Ca o constatare pertinentă, trebuie să menționăm faptul că în Republica Moldova, prima generație de oameni de afaceri, a fost forțată de circumstanțe să-și investească banii, de cele mai multe ori, fără a avea o pregătire specială.

Pe parcurs, au învățat pe cont propriu, au mai preluat din experiența altora - toate pentru a deveni buni manageri ai propriilor afaceri.

Astăzi, lucrurile s-au schimbat - doritorii pot să își completeze cunoștințele la cursuri care îi ajută să obțină abilități manageriale moderne - ceea ce le permite să dețină controlul și evaluarea permanentă asupra lucrurilor.

Dacă ai spirit antreprenorial, ODA îți oferă o multitudine de cursuri de instruire unde vei însuși tacticile și instrumentele necesare dezvoltării unei afaceri de succes, care te vor ajuta să-ți structurezi viitoarea activitate economică pe criterii de rentabilitate.

În portofoliul ODA există deja un Program dedicat în totalitate educației antreprenoriale - Programul de Educație Antreprenorială.

Totodată, Programele noastre (PARE 1+1Start pentru Tineri și ECO IMM) au o componentă de educație antreprenorială prestabilită care impune urmarea strategiilor concepute de către specialiști notorii.

Prin asistența antreprenorială oferită, te vom ajuta să reduci costurile operaționale, să eviți riscurile în business, să aduci valoare brand-ului tău și să generezi noi surse de venit.

Așa îți vei transforma compania într-un lider inovator pe piața, iar metodele tale de lucru vor deveni punct de referință pentru competiție.

 

Noi te putem ajuta să alegi cel mai inteligent program de educație antreprenorială care ți se potrivește cel mai bine!